flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прийом документів на посаду секретаря судових засідань

24 квітня 2023, 10:31

Ржищівський міський суд Київської області оголошує про заповнення тимчасової вакансії державного службовця категорії «В»:

1) секретар судових засідань (на період відпустки для догляду за дитиною основного працівника).

20 травня 2022 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» (далі — Закон № 2259), яким внесено зміни до Закону України “Про правовий режим воєнного стану”. Зазначеними змінами, зокрема, врегульовано питання призначення на посади державної служби громадян України в період дії воєнного стану та передбачено спрощену процедуру вступу на посади державної служби у період дії воєнного стану. 

Такі особи призначаються без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад. 

Прийом документів триватиме з 25 квітня по 02 травня 2023 року.

УМОВИ на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання, перелік документів тут.

Звертаємо Вашу увагу! Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені у період дії воєнного стану, оголошується конкурс, передбачений відповідним законом. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено у період дії воєнного стану, становить не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Пресслужба суду