flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

25 березня 2020, 16:59
               Ржищівський міський суд Київської області повідомляє Вас про те, що станом на 25 березня 2020 року суд працює в особливому режимі згідно розпорядження в.о. голови суду від 17 березня 2020 року. З метою убезпечення громадян від розповсюдження небезпечної інфекції в суді запроваджені певні обмежувальні заходи на період дії карантину, який сьогодні рішенням КМУ продовжено до 24 квітня 2020 року.
              Просимо Вас із розумінням поставитися до впровадження обмежувальних заходів та, по можливості, максимально утриматись від безпосереднього відвідування приміщення суду в даний період. Зокрема, справи в порядку спрощеного провадження, а також ті, що не потребують обов’язкової участі сторін можуть бути розглянуті за їх відсутності у разі наявності відповідного клопотання. Справи, які підлягають негайному вирішенню відповідно до процесуальних кодексів, будуть розглядатися в звичайному режимі.
              Одночасно роз’яснюємо, що сторони не позбавлені права звернутися з клопотанням про відкладення судового розгляду за зразком.
Нагадуємо Вам, що таку заяву Ви можете подати із використанням поштового зв’язку, сервісів «Електронного суду» та електронної пошти. Додатково, надаємо номери телефонів для отримання інформації по справам: (04573)21104 - приймальня, (04573)21235 - канцелярія.
              Крім того повідомляємо, що адміністрацією суду скеровано 24 березня 2020 року термінове звернення до в.о. голови Ржищівської міської ради Київської області щодо забезпечення заходів дезінфекції Лист від 24.03.2020
              Також, інформуємо, що 30 березня 2020 року заплановані проведення збори суддів Ржищівського міського суду Київської області про організаційні питання роботи суду в умовах карантину; попередження розповсюдження в приміщенні суду інфекції COVID-19 та впровадження протиепідемічних заходів, зокрема буде розглядатися питання про рекомендації суддям зняття з розгляду справ, призначених у період карантину (у період з 31 березня по 24 квітня 2020 року).
           
              Бережіть себе та своїх близьких!
 
 
Адміністрація Ржищівського міського суду Київської області