flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ!

13 жовтня 2017, 09:53

Ржищівський міський суд Київської області доводить до відвідувачів суду наступну інформацію.

 

Відповідно до п. 47 Розділу ХІІ “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України “Про судоустрій і статус суддів” до початку функціонування Єдиної судової інформаційної (автоматизованої) системи визначення судді або колегії суддів для розгляду конкретної справи здійснюється автоматизованою системою документообігу суду.

Згідно штатного розпису в Ржищівському міському суді Київської області рахується 3 суддів.

Однак, суддя Керімов Р.В. починаючи з 22 жовтня 2015 року не здійснює повноважень судді, в зв'язку з чим збори суддів Ржищівського міського суду Київської області 02 листопада 2015 року вирішили звернутися до компетентного дисциплінарного органу суддівського врядування, але дане питання до цього часу не вирішено.

Суддя Козіна С.М. з 03 липня по 05 листопада 2017 року перебуває у відпустці.

У судді Потапенка А.В. з 12 жовтня 2017 року закінчився п'ятирічний термін суддівських повноважень, тому, відповідно до Положення про автоматизовану систему документообігу суду за два місяці до закінчення повноважень судді всі матеріали, що будуть надходити до суду фактично не будуть розподілені до наявності судді повноважного на розгляд справ (п. 2.3.3 Положення про автоматизовану систему документообігу суду).

Усі справи, що перебували у провадженні цих суддів, та незавершені розглядом, а також ті, що надійдуть до суду протягом серпня-жовтня 2017 року, будуть розподілені шляхом автоматизованого розподілу судових справ між суддями Ржищівського міського суду Київської області автоматизованою системою у робочий день, наступний за днем, коли відпадуть відповідні обставини (п. 2.3.27 Положення про автоматизовану систему документообігу суду).

Про ситуацію, що склалася в суді повідомлено Апеляційний суд Київської області.

У свою чергу колектив суду і надалі докладатиме максимальних зусиль для забезпечення дотримання встановлених законом строків розгляду справ.

 

Про дату та час судового засідання та про рух справи учасники судового розгляду можуть дізнаватися за наявною на сайті суду інформацією у розділі «Список справ, призначених до розгляду», або за телефоном: (04573) 2-11-04.